Steigerhout Friesland
Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland

steigerhoutmeubels

Steigerhoutmeubels, op maat gemaakt!

Steigerhoutmeubelsen worden door Steigerhout Frysland op maat voor u geproduceerd. Wilt u uw eigen steigerhoutmeubels laten ontwerpen? Geen probleem! Wij maken uw steigerhoutmeubels naar uw wensen en persoonlijke specificaties.

Steigerhoutmeubels

Al onze steigerhoutmeubelsen worden grondig geschuurd, zijn splinter vrij en afgewerkt met een kwaliteit coating. Er wordt nooit bezuinigd op schroeven of aanvullend materiaal voor een degelijke constructie. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het steigerhout wat wij gebruiken is A kwaliteit origineel/gebruikt steigerhout met een afmeting van 500 x 19.5 x 3 cm.

Scherpe kanten worden mooi afgerond en waar nodig worden verbindingen verlijmd. Wij denken aan alle details, de schroefgaten van de binnen en buitenmeubelen zijn altijd weggewerkt met houtenproppen van origineel steigerhout.

Alle steigerhoutmeubelsen kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden. Ook wordt het meubel voorzien van een matte coating laag. Hierdoor zijn de binnen meubels goed afneembaar, kring- vlek- vrij en vrij van onderhoud. Staat uw gewenste kleur niet op onze site aangegeven, dan kunt u deze per e-mail of telefoon aan ons doorgeven. Alle kleuren zijn mogelijk!

Steigerhoutmeubels bestellen

Bestellingen bij Steigerhout Frylan kunnen telefonisch of via de website worden geplaatst. Wit u uw meubel voor een bepaalde datum ontvangen, geef dan deze datum per e-mail of telefoon aan ons door. Na ontvangst van de bestelling sturen wij u een order bevestiging. In deze orderbevestiging wordt de levertijd (onder voorbehoud) en de totale prijs van uw bestelling vermeld. Ook ontvangt u een factuur voor de aanbetaling. Deze bedraagt 25% van de totale verkoopprijs. Zodra deze aanbetaling is voldaan, gaat uw steigerhoutmeubels bij ons in productie. Het restantbedrag kan na levering worden voldaan.

Steigerhoutmeubels bezorgen

Als extra service bieden wij de mogelijkheid om de meubels te laten bezorgen. Afhankelijk van de afstand wordt hier een vergoeding voor berekend. De chauffeur bezorgt in eerste instantie tot aan de eerste deur op de begane grond. In overleg kan de chauffeur u helpen het meubelstuk te plaatsen waarbij eventuele opgelopen schade niet voor onze rekening komt. Zodra de producten klaar zijn nemen wij contact met u op om de dag van levering te bespreken.

Bekijk < hier > ons hele assortiment aan meubels

Koos Loonstra

Steigerhout Frylan voor steigerhoutmeubels en meubelen op maat gemaakt van echt oud steigerhout.

steigerhoutmeubelssteigerhoutmeubelssteigerhoutmeubelssteigerhoutmeubelsIMG_0758steigerhoutmeubelskinderbed steigerhoutEettafel oud steigerhoutBed aardappelkistenbed aardappelkistenEettafel donkergrijsSteigerhouten salontafelBadkamermeubel gemaakt van gebruikt steigerhoutSteigerhout salontafelLandelijke tv meubelLuxe tv meubelTV/Audio meubelTv meubels steigerhouttv meubel fam Ten Napel