Steigerhout Friesland
Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland

Steigerhouten tuinmeubels

Steigerhouten tuinmeubels op maat gemaakt.

Steigerhouten tuinmeubels: Steigerhout Friesland produceert steigerhouten meubelen op maat gemaakt. Wilt u uw eigen meubel laten ontwerpen? Geen probleem! Wij maken uw steigerhouten tuinmeubels naar uw wensen en persoonlijke specificaties.

Steigerhouten tuinmeubels

Al onze steigerhouten meubels worden grondig geschuurd, zijn splinter vrij en afgewerkt met een kwaliteit coating. Er wordt nooit bezuinigd op schroeven of aanvullend materiaal voor een degelijke constructie. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het steigerhout wat wij gebruiken is A kwaliteit origineel/gebruikt steigerhout met een afmeting van 500 x 19.5 x 3 cm.

Scherpe kanten worden mooi afgerond en waar nodig worden verbindingen verlijmd. Wij denken aan alle details, de schroefgaten van de binnen en buitenmeubelen zijn altijd weggewerkt met houtenproppen van origineel steigerhout.

Alle houten tuinmeubels kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden. Ook wordt het meubel voorzien van een matte coating laag. Hierdoor zijn de binnen meubels goed afneembaar, kring- vlek- vrij en vrij van onderhoud. Staat uw gewenste kleur niet op onze site aangegeven, dan kunt u deze per e-mail of telefoon aan ons doorgeven. Alle kleuren zijn mogelijk!

Steigerhouten tuinmeubels bestellen

Bestellingen bij SteigerhoutFryslan kunnen telefonisch of via de website worden geplaatst. Wit u uw meubel voor een bepaalde datum ontvangen, geef dan deze datum per e-mail of telefoon aan ons door. Na ontvangst van de bestelling sturen wij u een order bevestiging. In deze orderbevestiging wordt de levertijd (onder voorbehoud) en de totale prijs van uw bestelling vermeld. Ook ontvangt u een factuur voor de aanbetaling. Deze bedraagt 25% van de totale verkoopprijs. Zodra deze aanbetaling is voldaan, gaat uw meubel bij ons in productie. Het restantbedrag kan na levering worden voldaan.

Steigerhouten tuinmeubels bezorgen

Als extra service bieden wij de mogelijkheid om de meubels te laten bezorgen. Afhankelijk van de afstand wordt hier een vergoeding voor berekend. De chauffeur bezorgt in eerste instantie tot aan de eerste deur op de begane grond. In overleg kan de chauffeur u helpen het meubelstuk te plaatsen waarbij eventuele opgelopen schade niet voor onze rekening komt. Zodra de producten klaar zijn nemen wij contact met u op om de dag van levering te bespreken.

Bekijk < hier > ons hele assortiment

 

Koos Loonstra

Steigerhouten tuinmeubels

Steigerhouten tuinmeubels

Steigerhouten tuinmeubels

Steigerhouten tuinmeubels

Steigerhouten tuinmeubels

Steigerhouten tuinmeubels

Volg ons op Facebook

Bekijk onze borden op Pinterest