Steigerhout Friesland
Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland

Productinformatie over onze steigerhouten meubels

Toonbank steigerhout

Al onze steigerhouten meubels worden grondig geschuurd, zijn splinter vrij en afgewerkt met een  kwaliteit coating. Er wordt nooit bezuinigd op schroeven of aanvullend materiaal voor een degelijke constructie. kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het steigerhout wat wij gebruiken is A kwaliteit origineel/gebruikt steigerhout met een afmeting van 500 x 19.5 x 3 cm.

Klik hier voor ons productoverzicht

Scherpe kanten worden mooi afgerond en waar nodig worden verbindingen verlijmd. Wij denken aan alle details, de schroefgaten van de binnen en buitenmeubelen zijn altijd weggewerkt met houtenproppen van origineel steigerhout.

Elk model tafel of steigerhouten meubels kunnen we voor u maken: rond, ovaal, vierkant of rechthoekig.

Alle steigerhouten meubels kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden. Ook wordt het meubel voorzien van een matte coating laag. Hierdoor zijn de binnen meubels goed afneembaar, kring- vlek- vrij 100% onderhoudsvrij. Staat uw gewenste kleur niet op onze site aangegeven, dan kunt u deze per e-mail of telefoon aan ons doorgeven. Alle kleuren zijn mogelijk!

 

Kleurensteigerhouten meubelen
Onze steigerhouten meubels zijn leverbaar in de kleuren white wash, lichtgrijs, donkergrijs, zwart en bruin. Andere kleuren zijn ook mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Klik <hier> voor een overzicht van onze voorbeeldkleuren.

Andere kleuren zijn ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zit in ons hart. Dat zie je terug in het hergebruik van de materialen die we gebruiken en recyclen. Wij kunnen meubelen en interieurs aanbieden die helemaal zijn opgebouwd uit bewust duurzaam geproduceerde grondstoffen.

 

Meer informatie
Ook een eigen ontwerp is bij ons welkom! Interesse in een van onze steigerhouten meubelen of wenst u meer informatie? U kunt ons altijd vrijblijvend bellen of e-mailen.

 

Een meubel bestellen
Een meubel bestellen, kan via het bestelformulier, maar ook Via WhatsApp:

Telefoon: 06 – 20 24 41 68

E-mail: info@steigerhoutfryslan.nl

Koos Loonstra