Steigerhout Friesland
Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland

Steigerhout grafkist voor poezen

Steigerhout grafkist voor poezen op maat gemaakt .

Steigerhout friesland produceert steigerhouten grafkist voor poezen op maat gemaakt. Wilt u uw eigen steigerhout grafkist voor honden op maat laten ontwerpen? Geen probleem! Wij maken uw steigerhout grafkis voor poezen op maat naar uw wensen en persoonlijke specificaties.

Al onze steigerhout grafkist voor poezen worden grondig geschuurd, zijn splinter vrij en afgewerkt met een kwaliteit coating. Er wordt nooit bezuinigd op schroeven of aanvullend materiaal voor een degelijke constructie. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het steigerhout wat wij gebruiken is A kwaliteit origineel/gebruikt steigerhout met een afmeting van 500 x 19.5 x 3 cm.

Scherpe kanten worden mooi afgerond en waar nodig worden verbindingen verlijmd. Wij denken aan alle details, de schroefgaten van de binnen en buitenmeubelen zijn altijd weggewerkt met houtenproppen van origineel steigerhout.

Alle houten meubelen kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden. Ook wordt het meubel voorzien van een matte coating laag. Hierdoor zijn de binnen meubels goed afneembaar, kring- vlek- vrij en vrij van onderhoud. Staat uw gewenste kleur niet op onze site aangegeven, dan kunt u deze per e-mail of telefoon aan ons doorgeven. Alle kleuren zijn mogelijk!

Steigerhout grafkist Bestellen

Bestellingen bij SteigerhoutFryslan kunnen telefonisch of via de website worden geplaatst. Wit u uw meubel voor een bepaalde datum ontvangen, geef dan deze datum per e-mail of telefoon aan ons door. Na ontvangst van de bestelling sturen wij u een order bevestiging. In deze orderbevestiging wordt de levertijd (onder voorbehoud) en de totale prijs van uw bestelling vermeld. Ook ontvangt u een factuur voor de aanbetaling. Deze bedraagt 25% van de totale verkoopprijs. Zodra deze aanbetaling is voldaan, gaat uw meubel bij ons in productie. Het restantbedrag kan na levering worden voldaan.

Steigerhout grafkist voor poezen Bezorgen

Als extra service bieden wij de mogelijkheid om de meubels te laten bezorgen. Afhankelijk van de afstand wordt hier een vergoeding voor berekend. De chauffeur bezorgt in eerste instantie tot aan de eerste deur op de begane grond. In overleg kan de chauffeur u helpen het meubelstuk te plaatsen waarbij eventuele opgelopen schade niet voor onze rekening komt. Zodra de producten klaar zijn nemen wij contact met u op om de dag van levering te bespreken.

Bekijk < hier > ons assortiment

Koos Loonstra

Steigerhout grafkist voor poezen

Steigerhout grafkist voor poezen

Steigerhout grafkist voor poezen

Steigerhout grafkist voor poezen