Steigerhout Friesland
Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland

Steigerhout Design

Wij leveren naast steigerhouten meubelen ook designmeubelen van onder ander verzinkte of gecoate steigerbuizen en RVS tafels (diverse modellen leverbaar).

Meubelen met steigerbuizen zijn leverbaar in diverse combinaties. Denk bijvoorbeeld aan onze kloostertafel en robuuste eettafels maar dan in combinatie met steigerbuizen of RVS. Net zoals onze massieve steigerhouten tafels zijn de metalen onderstellen in elke gewenste maat/model leverbaar. De onderstellen worden gecoat in ieder gewenste kleur of verzinkt.

Denkt u eens aan een model met door het blad verzonken tafelpoten en een kruisblad van steigerhout (of een tafel met een metalen kruispoot). Een prachtige combinatie van A kwaliteit steigerhout en fraai afgewerkt en gecoat of verzinkt metaal.

Tafels van/met steigerbuizen worden voorzien van verzinkte robuuste koppelstukken. De coating is leverbaar in ieder gewenste kleur!

Tafels van/met RVS zijn leverbaar in diverse modellen (robuuste poten, smalle poten, kleurencoating naar keuze… alles is mogelijk).

Alle meubelen worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Wilt u uw eigen meubel ontwerpen? Bij ons is dat mogelijk!

Binnenkort vindt u op deze pagina meer informatie over onze design meubelen (waaronder uiteraard ook combinaties van steigerhout en steigerbuizen).

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op! E-mail: info@steigerhoutfryslan.nl. Telefoon: 06 – 2024 4168.