Steigerhout Friesland
Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland

sloophoutmeubels

Sloophoutmeubels, op maat gemaakt!

Sloophoutmeubelsen worden door Steigerhout Frysland op maat voor u geproduceerd. Wilt u uw eigen sloophoutmeubels laten ontwerpen? Geen probleem! Wij maken uw sloophoutmeubels naar uw wensen en persoonlijke specificaties.

Sloophoutmeubels

Al onze sloophoutmeubelsen worden grondig geschuurd, zijn splinter vrij en afgewerkt met een kwaliteit coating. Er wordt nooit bezuinigd op schroeven of aanvullend materiaal voor een degelijke constructie. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het steigerhout wat wij gebruiken is A kwaliteit origineel/gebruikt steigerhout met een afmeting van 500 x 19.5 x 3 cm.

Scherpe kanten worden mooi afgerond en waar nodig worden verbindingen verlijmd. Wij denken aan alle details, de schroefgaten van de binnen en buitenmeubelen zijn altijd weggewerkt met houtenproppen van origineel steigerhout.

Alle sloophoutmeubelsen kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden. Ook wordt het meubel voorzien van een matte coating laag. Hierdoor zijn de binnen meubels goed afneembaar, kring- vlek- vrij en vrij van onderhoud. Staat uw gewenste kleur niet op onze site aangegeven, dan kunt u deze per e-mail of telefoon aan ons doorgeven. Alle kleuren zijn mogelijk!

Sloophoutmeubels bestellen

Bestellingen bij Steigerhout Frylan kunnen telefonisch of via de website worden geplaatst. Wit u uw meubel voor een bepaalde datum ontvangen, geef dan deze datum per e-mail of telefoon aan ons door. Na ontvangst van de bestelling sturen wij u een order bevestiging. In deze orderbevestiging wordt de levertijd (onder voorbehoud) en de totale prijs van uw bestelling vermeld. Ook ontvangt u een factuur voor de aanbetaling. Deze bedraagt 25% van de totale verkoopprijs. Zodra deze aanbetaling is voldaan, gaat uw sloophoutmeubels bij ons in productie. Het restantbedrag kan na levering worden voldaan.

Sloophoutmeubels bezorgen

Als extra service bieden wij de mogelijkheid om de meubels te laten bezorgen. Afhankelijk van de afstand wordt hier een vergoeding voor berekend. De chauffeur bezorgt in eerste instantie tot aan de eerste deur op de begane grond. In overleg kan de chauffeur u helpen het meubelstuk te plaatsen waarbij eventuele opgelopen schade niet voor onze rekening komt. Zodra de producten klaar zijn nemen wij contact met u op om de dag van levering te bespreken.

Bekijk < hier > ons hele assortiment aan meubels

Koos Loonstra

Steigerhout Frylan voor sloophoutmeubels en meubelen op maat gemaakt van echt oud steigerhout.

sloophoutmeubels

sloophoutmeubels

sloophoutmeubelssloophoutmeubelsIMG_0758IMG_4904kloostertafelBed aardappelkistenbed aardappelkistenSteigerhouten tv meubel TopkwaliteitBadkamermeubels gemaakt van gebruikt steigerhoutSteigerhouten salontafelBadkamermeubel gemaakt van gebruikt steigerhoutSteigerhout salontafelSalontafel (sloophout look)tv meubel fam Ten Napel