Steigerhout Friesland
Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland

Gastenboek en reviews van klanten

Wij stellen het zeer opprijs als u een bericht of klantenreview wil plaatsen in ons onderstaande gastenboek:

Koos Loonstra

Schrijf een nieuw bericht of review in ons Gastenboek:

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd bij het bericht.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.234.245.72 wel op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
153 berichten.
els gysenbergs heeft geschreven op 22/10/2015:
wat een mooie werpkist hebben wij gisteren gekregen! altijd heel snel antwoord op mails en zeer snelle levering.
wat een mooie werpkist hebben wij gisteren gekregen!
altijd heel snel antwoord op mails en zeer snelle levering.
Danique en luuk heeft geschreven op 30/09/2015:
Wij hebben op de gok via de website van koos onze salontafeltjes en tv meubel besteld. Koos kwam zelfs nog met suggesties. Bv dat de maten nog anders konden ook kreeg ik antwoord op al mij vragen. Vorige week zijn ze bij ons geleverd en zijn er echt super tevreden over. Een hele warme uitstraling. Wij raden koos ook zeker aan. Bedankt
Wij hebben op de gok via de website van koos onze salontafeltjes en tv meubel besteld. Koos kwam zelfs nog met suggesties. Bv dat de maten nog anders konden ook kreeg ik antwoord op al mij vragen. Vorige week zijn ze bij ons geleverd en zijn er echt super tevreden over. Een hele warme uitstraling.

Wij raden koos ook zeker aan.

Bedankt
Debby Huurman heeft geschreven op 05/09/2015:
Na lang zoeken uiteindelijk uitgekomen bij de website van Koos. Heb Koos alleen maar wat foto\'s toegestuurd en na intensief en fijn mailverkeer zijn de meubels gisteren al bij ons afgeleverd. De badkamermeubels zijn super mooi geworden en wij kunnen niet wachten om ze te plaatsen als de badkamer klaar is! Ik zal Koos zeker aanraden!! Dank je wel!!!!
Na lang zoeken uiteindelijk uitgekomen bij de website van Koos.
Heb Koos alleen maar wat foto\'s toegestuurd en na intensief en fijn mailverkeer zijn de meubels gisteren al bij ons afgeleverd.
De badkamermeubels zijn super mooi geworden en wij kunnen niet wachten om ze te plaatsen als de badkamer klaar is!

Ik zal Koos zeker aanraden!!

Dank je wel!!!!
Jacob en Jettie heeft geschreven op 24/08/2015:
24 augustus 2015. Als je Koos ontmoet, straalt hij een en al passie uit, als hij praat over zijn producten. Wij hebben bij hem een TV-kast besteld en helemaal op maat laten maken, Perfect gedaan en een vlotte en correcte levering. Wij zijn er erg blij mee. Super.
24 augustus 2015.

Als je Koos ontmoet, straalt hij een en al passie uit, als hij praat over zijn producten.
Wij hebben bij hem een TV-kast besteld en helemaal op maat laten maken,
Perfect gedaan en een vlotte en correcte levering. Wij zijn er erg blij mee. Super.
Fiona heeft geschreven op 22/08/2015:
We hebben een kattenbakombouw van steigerhout gekocht. Onwijs mooi hout, netjes afgewerkt en thuis bezorgd. Bedankt, Koos!
We hebben een kattenbakombouw van steigerhout gekocht. Onwijs mooi hout, netjes afgewerkt en thuis bezorgd. Bedankt, Koos!
Remco van der Maas heeft geschreven op 12/08/2015:
We hebben via Koos een eettafel, een salontafel en een tv meubel gekocht. Eea grotendeels (qua maatvoering) aangepast naar onze wensen. De meubels zijn afgelopen zaterdag geleverd en eea is naar volle tevredenheid.
We hebben via Koos een eettafel, een salontafel en een tv meubel gekocht.
Eea grotendeels (qua maatvoering) aangepast naar onze wensen.
De meubels zijn afgelopen zaterdag geleverd en eea is naar volle tevredenheid.
Willemijn Spiering heeft geschreven op 06/08/2015:
Na verschillende tafels gezien te hebben zijn we uitgekomen op de site van Koos. Besloten om de tafel daar te bestellen. Na korte levertijd en goed overleg via mail en telefoon, staat hij nu te pronken in ons huis. Koos bedankt voor de mooie tafel, TOP!
Na verschillende tafels gezien te hebben zijn we uitgekomen op de site van Koos.
Besloten om de tafel daar te bestellen. Na korte levertijd en goed overleg via mail en telefoon, staat hij nu te pronken in ons huis. Koos bedankt voor de mooie tafel, TOP!
Gerard Veltman heeft geschreven op 31/07/2015:
Een mooie en bijzondere tafel besteld en geleverd bij Koos... Ruimte voor 6 personen om goed bij te zitten wat ook veel gebeurd. Zijn tips waren van nut qua lengte hoogte en breedte. Met een mooie natuurlijke kleur die goed bij ons interieur past. En snel geleverd door iemand die hart heeft voor en van zijn werk...!
Een mooie en bijzondere tafel besteld en geleverd bij Koos... Ruimte voor 6 personen om goed bij te zitten wat ook veel gebeurd. Zijn tips waren van nut qua lengte hoogte en breedte. Met een mooie natuurlijke kleur die goed bij ons interieur past. En snel geleverd door iemand die hart heeft voor en van zijn werk...!
Martha heeft geschreven op 12/07/2015:
Eerst al een tafel gekocht bij Koos. Ik moest nog een tv meubel hebben en omdat de tafel al zo goed voldeed heb ik het tv meubel ook bij Koos gekocht. Het moest gemaakt worden met afwijkende maten, om een schouw heen. Ik heb zelf de maten aan Koos doorgegeven en hij heeft een perfect tv meubel gemaakt! Het past allemaal goed en ziet er prachtig uit! Ik krijg heel veel positieve reacties, op zowel het tv meubel als op de tafel. Nogmaals bedankt Koos!
Eerst al een tafel gekocht bij Koos.
Ik moest nog een tv meubel hebben en omdat de tafel al zo goed voldeed heb ik het tv meubel ook bij Koos gekocht.
Het moest gemaakt worden met afwijkende maten, om een schouw heen. Ik heb zelf de maten aan Koos doorgegeven en hij heeft een perfect tv meubel gemaakt! Het past allemaal goed en ziet er prachtig uit! Ik krijg heel veel positieve reacties, op zowel het tv meubel als op de tafel.
Nogmaals bedankt Koos!
sabrina heeft geschreven op 20/06/2015:
Ik ben helemaal blij met mijn TV meubel. Maten door gegeven, en Koos maakt het. En zeker mijn complimenten over de mooie afwerking van het meubel. Alles klopt,top!! Zeker een aanrader om met Koos in zee te gaan. Bedankt Koos.
Ik ben helemaal blij met mijn TV meubel. Maten door gegeven, en Koos maakt het. En zeker mijn complimenten over de mooie afwerking van het meubel. Alles klopt,top!! Zeker een aanrader om met Koos in zee te gaan.
Bedankt Koos.
Annelore de Groot heeft geschreven op 19/06/2015:
Wat een prachtige tv kast heeft Koos voor ons gemaakt. Echt vakmanschap. Wij zijn heel erg tevreden. Dank je wel voor je goede en snelle service.
Wat een prachtige tv kast heeft Koos voor ons gemaakt. Echt vakmanschap.
Wij zijn heel erg tevreden. Dank je wel voor je goede en snelle service.
wilma van de Werken heeft geschreven op 09/06/2015:
WAUW !!!!!!! Wat zijn wij blij met onze super mooie zadelkast , het de blikvanger bij ons op stal! Van alle door ons gestelde eisen voorzien en oerdegelijk vakwerk. Wij van JW HORSES vof geven jullie een dikke TIEN
WAUW !!!!!!!

Wat zijn wij blij met onze super mooie zadelkast , het de blikvanger bij ons op stal! Van alle door ons gestelde eisen voorzien en oerdegelijk vakwerk.

Wij van JW HORSES vof geven jullie een dikke TIEN
Zoetermeer heeft geschreven op 02/06/2015:
Wij hebben een schitterende salontafel, TV meubel en eettafel laten maken door Koos. De meubels zijn afwijkend en niet standaardmaten. Voor Koos was dit geen probleem en heeft het exact gemaakt zoals wij in gedachte hadden. De kwaliteit is zeer goed en stevig. Ik raad iedereen in mijn omgeving Zoetermeer aan om bij interesse in steigerhout Koos te benaderen. Al met al zeer blij en een perfecte services .... Bij uitbreiding van onze meubellijn zullen we zeker Koos nog eens benaderen. Nogmaals dank voor het maken
Wij hebben een schitterende salontafel, TV meubel en eettafel laten maken door Koos. De meubels zijn afwijkend en niet standaardmaten. Voor Koos was dit geen probleem en heeft het exact gemaakt zoals wij in gedachte hadden. De kwaliteit is zeer goed en stevig.

Ik raad iedereen in mijn omgeving Zoetermeer aan om bij interesse in steigerhout Koos te benaderen.

Al met al zeer blij en een perfecte services ....

Bij uitbreiding van onze meubellijn zullen we zeker Koos nog eens benaderen.

Nogmaals dank voor het maken
Sander Schoneveld heeft geschreven op 18/05/2015:
Wij hebben een schitterend bed van steigerhout voor onze zoon besteld bij Koos. Het bed heeft afwijkende maten, maar dat is voor Koos geen probleem. Het bed is prachtig, stoer en van topkwaliteit! Alles netjes geschuurd ook. En alles conform wensen. Ik had op voorhand een aantal vragen die snel en helder beantwoord werden. De levering was snel (binnen 2 weken) en de levering was prima (via externe vervoerder gaat dat). Als wij nog eens iets van steigerhout willen, dan is Koos onze man!!!
Wij hebben een schitterend bed van steigerhout voor onze zoon besteld bij Koos. Het bed heeft afwijkende maten, maar dat is voor Koos geen probleem. Het bed is prachtig, stoer en van topkwaliteit! Alles netjes geschuurd ook. En alles conform wensen. Ik had op voorhand een aantal vragen die snel en helder beantwoord werden. De levering was snel (binnen 2 weken) en de levering was prima (via externe vervoerder gaat dat). Als wij nog eens iets van steigerhout willen, dan is Koos onze man!!!
Fam. de Groot heeft geschreven op 22/03/2015:
We zijn zeer enthousiast over Koos en zijn producten. Prettige communicatie en mooi afgewerkte meubels, die helemaal naar onze wensen zijn gemaakt. Koos is een echte aanrader! Greet en Klaas, Oostzaan
We zijn zeer enthousiast over Koos en zijn producten. Prettige communicatie en mooi afgewerkte meubels, die helemaal naar onze wensen zijn gemaakt. Koos is een echte aanrader!
Greet en Klaas, Oostzaan
Leonie en joey heeft geschreven op 17/03/2015:
Wij hebben een prachtige eettafel besteld bij koos zo puur op vertrouwen van zijn website af Na wat super snel mail contact hadden wij binnen 1 week onze eettafel!! Wie wil der nou niet zo snel een eettafel binnen hebben ,normaal zou je weken moeten wachten, pure luxe dit... Erg tevreden koos! Bedankt voor de prachtige tafel!! Groetjes, Leonie en Joey
Wij hebben een prachtige eettafel besteld bij koos zo puur op vertrouwen van zijn website af
Na wat super snel mail contact hadden wij binnen 1 week onze eettafel!!
Wie wil der nou niet zo snel een eettafel binnen hebben ,normaal zou je weken moeten wachten, pure luxe dit...

Erg tevreden koos!
Bedankt voor de prachtige tafel!!

Groetjes,
Leonie en Joey
Brand heeft geschreven op 15/03/2015:
We hebben enkele weken geleden een tv-meubel en 2 vierkante salontafeltjes besteld. Omdat we in de winkels niet konden vinden wat we graag wilden zijn we via \'google\' bij Steigerhoutfryslan terecht gekomen. Na mailcontact en een bezoekje vooraf werd ons duidelijk dat Koos mooie meubels maakt; degelijk en strak en netjes afgewerkt. We hebben onze wensen en maten doorgegeven en 2 weken later was alles klaar; erg mooi en precies zoals we het wilden hebben. Een aanrader!
We hebben enkele weken geleden een tv-meubel en 2 vierkante salontafeltjes besteld. Omdat we in de winkels niet konden vinden wat we graag wilden zijn we via \'google\' bij Steigerhoutfryslan terecht gekomen. Na mailcontact en een bezoekje vooraf werd ons duidelijk dat Koos mooie meubels maakt; degelijk en strak en netjes afgewerkt. We hebben onze wensen en maten doorgegeven en 2 weken later was alles klaar; erg mooi en precies zoals we het wilden hebben. Een aanrader!
Jeroen heeft geschreven op 01/03/2015:
Wij hebben bij Koos 4 verschillende producten gekocht. De eettafel was eigenlijk de enigste met standaard maten, voor de overige producten waren aangepaste maten nodig. Het contact verliep via mail en Koos reageerde altijd erg snel. De overige producten (Tv meubel, kinderbed, kledingkast) waren precies zoals via de mail was besproken, echt prachtig! De kledingkast kon niet in zijn geheel naar boven dus Koos had hier een beschrijving voor gemaakt om de kast op een handige manier uit elkaar te halen, ook het bed wat in gedeeltes was gebracht kon ook met een beschrijving in elkaar gezet worden. Prachtig gemaakt allemaal, mooie uitstraling en makkelijk in onderhoud. De kinderen doen veel aan de tafel, een hoop vlekken en krassen tot gevolg, maar met een natte doek gaat alles er toch zo weer vanaf. Ook de levertijd wat in eerste instantie wat langer was dan ik had gehoopt, kon na het... Lees verder
Wij hebben bij Koos 4 verschillende producten gekocht.

De eettafel was eigenlijk de enigste met standaard maten, voor de overige producten waren aangepaste maten nodig.
Het contact verliep via mail en Koos reageerde altijd erg snel.

De overige producten (Tv meubel, kinderbed, kledingkast) waren precies zoals via de mail was besproken, echt prachtig! De kledingkast kon niet in zijn geheel naar boven dus Koos had hier een beschrijving voor gemaakt om de kast op een handige manier uit elkaar te halen, ook het bed wat in gedeeltes was gebracht kon ook met een beschrijving in elkaar gezet worden.
Prachtig gemaakt allemaal, mooie uitstraling en makkelijk in onderhoud.
De kinderen doen veel aan de tafel, een hoop vlekken en krassen tot gevolg, maar met een natte doek gaat alles er toch zo weer vanaf.

Ook de levertijd wat in eerste instantie wat langer was dan ik had gehoopt, kon na het aangeven verkort worden. Koos heeft flink zijn best gedaan om alle 4 de producten op tijd af te krijgen, ook echt top!

Wij zijn heel erg tevreden, over de producten, het contact en de gehele afhandeling.

Bedankt Koos!

Groetjes
Jeroen
baukje heeft geschreven op 16/02/2015:
wouw!!! wat ben ik super blij met het eindresultaat van mijn bed. top werk Koos!!
wouw!!! wat ben ik super blij met het eindresultaat van mijn bed.
top werk Koos!!
Jouke heeft geschreven op 07/01/2015:
Zeer tevreden over de op maat gemaakte kledingkast, het bed en nachtkastjes. Conform onze wensen perfect uitgevoerd. Kwam afspraken na en levert prima werk af. Kortom een \"aanrader\".
Zeer tevreden over de op maat gemaakte kledingkast, het bed en nachtkastjes. Conform onze wensen perfect uitgevoerd. Kwam afspraken na en levert prima werk af. Kortom een \"aanrader\".
Anna en Jim Kailey heeft geschreven op 05/01/2015:
Wij zijn zeer tevreden over de robuste eettafel white wash extra structuur. Hij is precies zoals wij in gedachten hadden. Er was een korte levertijd en Koos reageert meteen via de mail als je hem een vraag stelt. Ook werd de datum van levering precies aangegeven. De reacties die wij krijgen van mensen die bij ons langs komen zijn zeer positief. Kortom een dikke pluim voor Koos en zijn bedrijf.
Wij zijn zeer tevreden over de robuste eettafel white wash extra structuur. Hij is precies zoals wij in gedachten hadden. Er was een korte levertijd en Koos reageert meteen via de mail als je hem een vraag stelt. Ook werd de datum van levering precies aangegeven. De reacties die wij krijgen van mensen die bij ons langs komen zijn zeer positief. Kortom een dikke pluim voor Koos en zijn bedrijf.
Chantal van Olst heeft geschreven op 05/01/2015:
Koos heeft voor mij een eettafel white wash extra stuctuur op de door mij gewenst maten gemaakt. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat en de service. Koos is goed bereikbaar en reageert snel. Hij gaf netjes aan wanneer het meubel klaar zou zijn en hield zich daar ook aan. De tafel werd bij mij thuis afgeleverd en ik ben erg tevreden met het resultaat. Het is een mooie, stevige robuuste tafel en ik heb over de tafel al meerdere complimenten gekregen. Wat mij betreft is het een aanrader om bij Koos te bestellen!
Koos heeft voor mij een eettafel white wash extra stuctuur op de door mij gewenst maten gemaakt. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat en de service. Koos is goed bereikbaar en reageert snel. Hij gaf netjes aan wanneer het meubel klaar zou zijn en hield zich daar ook aan. De tafel werd bij mij thuis afgeleverd en ik ben erg tevreden met het resultaat. Het is een mooie, stevige robuuste tafel en ik heb over de tafel al meerdere complimenten gekregen. Wat mij betreft is het een aanrader om bij Koos te bestellen!
huub theunissen heeft geschreven op 23/12/2014:
Beste Koos, Je hebt ons kwalitatief meer geleverd dan verwacht. Het is werkelijk eeen schitterend tv-meubel geworden. Ook was de voor tijdend en na-service helemaal top, met recht een aanrader dus. groet huub
Beste Koos,

Je hebt ons kwalitatief meer geleverd dan verwacht.
Het is werkelijk eeen schitterend tv-meubel geworden.
Ook was de voor tijdend en na-service helemaal top, met recht een aanrader dus.

groet huub
Irene Kaptein & Maarten Blokland heeft geschreven op 15/12/2014:
Beste Koos, Wij hebben een week of 2 geleden een salontafel bij je besteld. Deze kwam na een paar dagen al aan. Hij is prachtig. Hij past precies bij de rest van het interieur. Ook de service was top. Je hebt ons na levering nog gebeld of we tevreden waren. Super service !! Groeten Irene & Maarten
Beste Koos,

Wij hebben een week of 2 geleden een salontafel bij je besteld. Deze kwam na een paar dagen al aan. Hij is prachtig. Hij past precies bij de rest van het interieur. Ook de service was top. Je hebt ons na levering nog gebeld of we tevreden waren. Super service !!

Groeten Irene & Maarten
Martin heeft geschreven op 13/12/2014:
Ik had zelf een kast ontworpen en de tekening naar hem opgestuurd. Naar overleg over de details was de kast binnen twee weken klaar. En het eind resultaat is echt prachtig! De afwerking tot op de details perfect! De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Een echte vakman die weet waar hij mee bezig is! Super bedankt voor de mooie kast! Gr. Martin en Mineke
Ik had zelf een kast ontworpen en de tekening naar hem opgestuurd. Naar overleg over de details was de kast binnen twee weken klaar. En het eind resultaat is echt prachtig! De afwerking tot op de details perfect! De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Een echte vakman die weet waar hij mee bezig is!
Super bedankt voor de mooie kast!

Gr. Martin en Mineke
Kunstt heeft geschreven op 25/11/2014:
Hoi Koos, Wat een snelle service en wat een prachtige tafel. We zijn er erg blij mee. Hartelijke groet Nel
Hoi Koos,
Wat een snelle service en wat een prachtige tafel.
We zijn er erg blij mee.
Hartelijke groet Nel
Saskia heeft geschreven op 14/11/2014:
Koos, echt super wat je gemaakt hebt. een stoere robuuste eettafel. echt wauw en ontzettend snel gemaakt. erg bedankt daarvoor en we zullen er zeker van gaan genieten. groetjes Saskia
Koos, echt super wat je gemaakt hebt.
een stoere robuuste eettafel.
echt wauw en ontzettend snel gemaakt.

erg bedankt daarvoor en we zullen er zeker van gaan genieten.

groetjes Saskia
Jikke vd Wal heeft geschreven op 02/11/2014:
Koos bedankt voor de snelle service en de prachtige sidetable die je voor ons hebt gemaakt. Gr uit Dokkum
Koos bedankt voor de snelle service en de prachtige sidetable die je voor ons hebt gemaakt.
Gr uit Dokkum
nanda heeft geschreven op 16/10/2014:
Hoi koos, we zijn super blij met onze mooie tv kast en bijpassende tafel. we hebben al veel positieve reacties gehad op je mooie werk ! groet, martin en nanda
Hoi koos,

we zijn super blij met onze mooie tv kast en bijpassende tafel.
we hebben al veel positieve reacties gehad op je mooie werk !

groet, martin en nanda
Geert Meijer heeft geschreven op 13/09/2014:
Beste Koos, bedankt voor de fraaie meubels, we zijn er zeer content mee. Tevens bedankt voor de lekkere kop koffie na de lange rit naar Friesland. Groeten Familie Meijer
Beste Koos,

bedankt voor de fraaie meubels, we zijn er zeer content mee.
Tevens bedankt voor de lekkere kop koffie na de lange rit naar Friesland.

Groeten Familie Meijer

Een meubel bestellen
Een meubel bestellen, kan via het bestelformulier, maar ook Via WhatsApp: