Steigerhout Friesland
Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland

Ons bedrijf

Steigerhout Friesland is een bedrijf wat sinds 2010 op ambachtelijke wijze steigerhouten meubelen produceert van  origineel A kwaliteit oud steigerhout.

Wij hebben een breed assortiment aan handgemaakte steigerhouten meubels. o.a. Tv-audio meubels, salontafels, badkamermeubels, eettafels, bedden, sidetables, dressoirs, kasten en diverse overige binnen en buiten meubilair. Al onze meubels zijn in diverse kleuren leverbaar.

Ons bedrijf heeft ervaring met en grondige kennis van houtbewerking en het maken van unieke meubels voor zowel binnen en buiten. Kwaliteit en afwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren onze meubels door heel Nederland, België en Duitsland. Maar ook buiten deze grenzen, we werken samen met een transporteur die wereldwijd kan leveren.


Steigerhouten meubelen

Wij maken steigerhouten meubels op maat voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij leveren enkele stuks en complete winkelinrichtingen (vraag naar de mogelijkheden). Al onze meubelen worden grondig geschuurd, splinter vrij en met een matte kwaliteit coating geleverd. Hierdoor zijn de binnen meubels goed afneembaar, kring- vlek- vrij en vrij van onderhoud. Er wordt nooit bezuinigd  op schroeven of aanvullend materiaal voor een degelijke constructie. Wij denken om de details: schroefgaten zijn altijd weg gewerkt met houtenproppen en de meubelen zijn van A kwaliteit origineel/gebruikt steigerhout vervaardigd. Al onze meubels zijn in diverse kleuren leverbaar. Elke model tafel kunnen we voor u maken: rond, ovaal, vierkant of rechthoekig.

Wij maken alle meubels op maat. Wilt u uw eigen meubel ontwerpen? Geen probleem! Wij maken uw meubel naar uw specificaties.


Design meubelen (RVS)

Wij leveren designmeubelen industriële meubels op maat. Onze designmeubelen zijn leverbaar in combinatie met A kwaliteit oud steigerhout en diverse materialen zoals gecoat  staal (RVS). De steigerbuizen kunnen verzinkt worden. Net zoals onze steigerhouten meubelen zijn onze industriële designmeubelen leverbaar in ieder gewenste maat. Design RVS is bij ieder meubel mogelijk. Denk aan bijvoorbeeld eettafels, TV meubelen, salontafels, kasten… u bedenkt het, wij maken het.

Interesse in een meubel? Neem vrijblijvend contact met ons op! Telefoon: 06 – 20 24 41 68


Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zit in ons hart. Dat zie je terug in het hergebruik van de materialen die we gebruiken. Wij kunnen meubelen en interieurs aanbieden die helemaal zijn opgebouwd uit bewust duurzaam geproduceerde grondstoffen.


Klantenreviews en gastenboek

Wij hebben een gastenboek. Wij stellen het zeer op prijs als u daar een bericht of klantenreview in wil plaatsen. Klik hier om ons gastenboek te lezen of om een klantenreview/bericht te plaatsen.


Een meubel bestellen
Een meubel bestellen, kan via het bestelformulier, maar ook Via WhatsApp: