Steigerhout Friesland
Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland

houten binnen meubel

Houten binnen meubel, op maat gemaakt!

Houten binnen meubel worden door Steigerhout Frysland op maat voor u geproduceerd. Wilt u uw eigen houten binnen meubel laten ontwerpen? Geen probleem! Wij maken uw Houten binnen meubelnaar uw wensen en persoonlijke specificaties.

Houten binnen meubel

Al onze Houten binnen meubel worden grondig geschuurd, zijn splinter vrij en afgewerkt met een kwaliteit coating. Er wordt nooit bezuinigd op schroeven of aanvullend materiaal voor een degelijke constructie. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het steigerhout wat wij gebruiken is A kwaliteit origineel/gebruikt steigerhout met een afmeting van 500 x 19.5 x 3 cm.

Scherpe kanten worden mooi afgerond en waar nodig worden verbindingen verlijmd. Wij denken aan alle details, de schroefgaten van de binnen en buitenmeubelen zijn altijd weggewerkt met houtenproppen van origineel steigerhout.

Alle houten binnen meubel kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden. Ook wordt het meubel voorzien van een matte coating laag. Hierdoor zijn de binnen meubels goed afneembaar, kring- vlek- vrij en vrij van onderhoud. Staat uw gewenste kleur niet op onze site aangegeven, dan kunt u deze per e-mail of telefoon aan ons doorgeven. Alle kleuren zijn mogelijk!

Houten binnen meubel bestellen

Bestellingen bij Steigerhout Frylan kunnen telefonisch of via de website worden geplaatst. Wit u uw meubel voor een bepaalde datum ontvangen, geef dan deze datum per e-mail of telefoon aan ons door. Na ontvangst van de bestelling sturen wij u een order bevestiging. In deze orderbevestiging wordt de levertijd (onder voorbehoud) en de totale prijs van uw bestelling vermeld. Ook ontvangt u een factuur voor de aanbetaling. Deze bedraagt 25% van de totale verkoopprijs. Zodra deze aanbetaling is voldaan, gaat uw houten binnen meubelbij ons in productie. Het restantbedrag kan na levering worden voldaan.

Houten binnen meubel bezorgen

Als extra service bieden wij de mogelijkheid om de meubels te laten bezorgen. Afhankelijk van de afstand wordt hier een vergoeding voor berekend. De chauffeur bezorgt in eerste instantie tot aan de eerste deur op de begane grond. In overleg kan de chauffeur u helpen het meubelstuk te plaatsen waarbij eventuele opgelopen schade niet voor onze rekening komt. Zodra de producten klaar zijn nemen wij contact met u op om de dag van levering te bespreken.

Bekijk < hier > ons hele assortiment aan meubels

Koos Loonstra

Steigerhout Frylan voor Houten binnen meubel en meubelen op maat gemaakt van echt oud steigerhout.

Hoogslaper oud steigerhoutkinderbed steigerhoutEettafel oud steigerhoutSteigerhouten tafel-tafelsBed aardappelkistenbed aardappelkistenSteigerhouten tv meubel Topkwaliteitsidetabletv meubeleettafel TE0007 donkergrijs

Eettafel oud steigerhout

Eettafel oud steigerhout

Steigerhouten kloostertafel

Steigerhouten kloostertafel

Badmeubel steigerhoutkloostertafelsteigerhout boxspring ombouwbed steigerhoutlandelijke salontafelSalontafelSalontafelSteigerhouten salontafeleettafel oud steigerhoutEettafel kruisbladeettafel kruisbladSteigerhout salontafelLuxe tv meubelhouten binnen meubelhouten binnen meubel

houten binnen meubel